Υπηρεσίες | Ταξιδιωτικό Γραφείο Advice Tours | Travel Agency Νέα Ιωνία
474
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-474,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Υπηρεσίες

item showcase image

Κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων

Το ταξιδιωτικό γραφείο Advice Tours αναλαμβάνει την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές πτήσεων για τον προορισμό σας. Προσφέρουμε την δυνατότητα ελέγχου και ενημέρωσης των πτήσεων για την ασφαλή μετάβαση του στα αεροδρόμια.

Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Αναλαμβάνουμε την έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε όλα τα νησιά της Ελλάδας και την παράδοση τους στον χώρο σας ή με την μορφή ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Επιπλέον, παρέχουμε εκπτωτικά εισιτήρια σε συνεργασία με την Hellenic Sea Ways (Cosmote) καθώς και με την Blue Star Ferries (Vodafone CU). Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται συνεχώς για ενδεχόμενες προσφορές των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Επαγγελματικά ταξίδια

Το ταξιδιωτικό γραφείο Advice Tours παρέχει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε πολλές εταιρείες στην παγκόσμια αγορά. Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ταξιδιωτικές παροχές σε εισιτήρια, καταλύματα και μεταφορές, προσαρμοσμένες σε επαγγελματικά πρότυπα, είναι ικανές να προγραμματίσουν και να διασφαλίσουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας και των στελεχών της.

Οργανωμένα ταξίδια

Αξιοποιώντας τις συνεργασίες μας με εξειδικευμένους τουριστικούς πράκτορες αναλαμβάνουμε την επιμέλεια οργανωμένων εκδρομών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ατομικά ταξίδια

Η συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνει τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν μεμονωμένα. Το Advice Tours παρέχει τις κατάλληλες υπηρεσίες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα θέλω του πελάτη. Ταξιδέψτε όπου και όποτε θέλετε, χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Τα στελέχη του γραφείου μας θα σας καθοδηγήσουν στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ταξιδιωτικού πακέτου με πληθώρα επιλογών για να διαλέξετε την κατάλληλη και πιο συμφέρουσα λύση.

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Οι επιτυχημένες συνεργασίες του γραφείου μας με προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, δίνουν την δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει το κατάλυμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μέσα από μια πληθώρα επιλογών σε ανταγωνιστικά rates.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων – Μεταφορές

Το ταξιδιωτικό γραφείο μας, σας δίνει την δυνατότητα να ενοικιάσετε αυτοκίνητο σε συμφέρουσες τιμές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

VIP ταξίδια

Η ομάδα του Advice Tours δεσμεύεται για την διασφάλιση υψηλής ποιότητας ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε πολυτελή ξενοδοχειακά καταλύματα, μεταφορές, καθώς και σε κοινωνικές – ψυχαγωγικές επιλογές.

24/7 υποστήριξη

Τα στελέχη του γραφείου μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στη διάρκεια του ταξιδιού σας.