Επαγγελματικό Ταξίδι | Advice Tours Travel Agency | Νέα Ιωνία Αθήνα
422
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-422,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ο σύμβουλός σας στο ταξίδι

Το Advice Tours παρέχει υπηρεσίες για το επαγγελματικό ταξίδι από το 2003. Ο ιδρυτής του γραφείου, Λυπαράκης Γεώργιος με εμπειρία 35 και πλέον χρόνων στο επαγγελματικό – εταιρικό ταξίδι καθιέρωσε το Advice Tours σε μία ισχυρή ταξιδιωτική δύναμη που ανταποκρίνεται με εμπιστοσύνη και σεβασμό στην απαιτητική αγορά του επαγγελματικού ταξιδιού.

Το Advice Tours έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προγράμματα ταξιδιωτικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς, ούτως ώστε να εξυπηρετεί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις της διεθνής αγοράς.
business-traveling-advice-tours

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των επαγγελματικών ταξιδιών, σε συνδυασμό με τον πιεστικό προγραμματισμό και οργάνωση τελευταίας στιγμής των εταιρειών, τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα αλλά και τις προσδοκίες για αξιόπιστες και καινοτόμες υπηρεσίες προς όλους τους προορισμούς, το Advice Tours αξιοποιώντας τα κατάλληλα online και offline εργαλεία επιδιώκει τη βέλτιστη λύση αποτελεσματικά και αποδοτικά, στο σωστό χρόνο και κόστος. Με λίγα λόγια, στόχος μας είναι, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και η προσφορά υπηρεσιών “value for money”. Ειδικότερα, προσφέρουμε ευέλικτα δρομολόγια, ανταγωνιστικούς αεροπορικούς ναύλους, πληθώρα επιλογών σε παγκόσμια ξενοδοχειακά καταλύματα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, μεταφορές καθώς και παροχή εξειδικευμένων επαγγελματικών συμβούλων. Η κατανόηση των αναγκών και η σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας είναι οι βασικοί πυλώνες του Advice Tours.

Τα στελέχη μας διαθέτουν την εμπειρία και την κατάλληλη τεχνογνωσία έτσι ώστε να υλοποιήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την συμμετοχή του πελάτη στο εκάστοτε συνέδριο ή έκθεση παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες ταξιδιού, διαμονής, μεταφορών καθώς και κοινωνικού προγράμματος πριν, κατά την διάρκεια και μετά το συνέδριο – έκθεση.

Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις επαγγελματικών ταξιδιών για κάθε εταιρικό μας πελάτη. Στον απαιτητικό και εξελισσόμενο κλάδο των εταιρικών ταξιδιών θα σας βοηθήσουμε στην διεκπεραίωση κάθε ταξιδιωτικής σας επιθυμίας.

travel-agency-advice-tours